maandag 28 februari 2011

Wandelen in de Domeinen....


Heerlijk een paar uurtjes doorgebracht in de Domeinen gisteren.... Het bleef gelukkig droog en af en toe scheen zelfs de zon! Dit moeten we vaker doen want vandaag heb ik toch een spierpijn in mijn benen! Ben niet meer gewend om heuvelop-heuvelaf te lopen in dat mulle zand.....

dinsdag 22 februari 2011

een nieuwe schooltas!

Deze tas is ook al weer een tijdje af, maar ik had nog geen foto' s gemaakt. Ik had even zin in iets anders te maken en ik zocht een projectje voor dit borduurtje en de daarbij aangeschafte bandjes en buttons van Janea's World. Thamar is helemaal blij met de tas. Het patroon komt van Farbenmix en is een E-book:"de umhängetasche", in 3 verschillende maten te maken. Dit is de middelste maat.

Mareen maat 140 (farbenmix)

De foto' s van mijn buit van het Stoffenspektakel staan al een poos op mijn blog, maar tot nu toe was er nog geen resultaat te zien. Van de stippenfleece heb ik een trui voor Tessa gemaakt. Hij is nit te dik, maar heerlijk warm en dat komt goed uit met die koude dagen! De col is niet helemaalgeworden zoals het moest, maar ik had de beschrijving weer eens niet goed gevolgd. Maar gelukkig is Tessa er helemaal blij mee, dus ik ook! Tessa wilde trouwens niet op de foto, dus dan maar even zo "zonder hoofd"!